Wysłany: 2009-05-23, 22:09 TV Watcher 1.8 - nie wyświetla programu Witam
Ponownie zadaję to samo pytanie.
Mam wersję 1.8 i nie wiem jak sobie poradzić. Od jakiegos czasu program pobiera listę kanałów i wyświetla je w kartach ale karty sa puste - brak w nich programu (godziny, i opisy). Niby programy ściągają się, pojawiają się zakładki z wybranymi stacjami, jednak na każdej zakładce pisze "znaleziono programów:0".
Nie wiem co się stało.
Skoro są tacy, którym program działa, niech podzielą sie wiedzą, co zrobic by innym tez działał.
Sprawdzajcie w firewalach i antywirusach czy ten program ma pelny dostep, ja po wrzuceniu do folderu bezpiecznego uruchamiania w NIS 2010 pozbylem sie wszystkich problemow "narazie"
W firewallu zezwoliłem TV_Watcherowi na wszystko a on ani drgnie, coś tam niby pisze że ściąga ale nie pojawiają się karty z programem. Sądzę że to jakieś zmiany na tv.wp.pl bo jak odpaliłem stary konkurencyjny programtv to wyświetla mi tylko - Wystąpił nieokreślony błąd lub brak programu dla podanego kryterium. Chyba na WP chcą aby osobiście pofatygować się do nich na stronę :-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum